Vakantiehuizen in de Voerstreek

Meer over de Voerstreek

Vakantiehuizen in de Voerstreek

Meer over de Voerstreek
 

Geen resultaten gevonden

Pas je zoekopdracht aan of ga terug naar je vorige zoekopdracht
 
 
 
 
 
 
 
 

Vakantiewoningen in de Voerstreek

De Voerstreek. De groene parel die enorm veel lijkt op het aangrenzende Zuid-Limburg. Op sommige plekken lijkt het of de tijd hier heeft stilgestaan. Authentieke dorpen wisselen zich af met kilometers heuvelachtige natuur. Ontdek tijdens je verblijf idyllische dorpen en gehuchten zoals Sint-Martens-Voeren, Remersdaal en Teuven. Dorpjes waar je geen supermarkt vindt, maar wel bourgondisch kunt genieten bij knusse eetgelegenheden na een heerlijke wandeling.

Met de signatuur van Beaujean
Een verblijf bij Beaujean zorgt gegarandeerd voor een unieke ervaring met onvergetelijke herinneringen. Kies voor optimale ontspanning in een luxe vakantiewoning mét jacuzzi of proef de authentieke sfeer in karakteristieke vakwerkwoning in één van de pittoreske dorpjes. Of je nu kiest voor een intiem verblijf met 2 of 4 personen of groots gaat genieten in een groepsaccommodatie: het zal er één worden om nooit te vergeten.

Ontdek de omgeving
Natuurliefhebbers moeten wat ons betreft deze streek zeker eens bezocht hebben. Heuvels en valleien zijn hier niet zeldzaam, waardoor wandelingen flink uitdagend kunnen zijn. Op de top van de heuvels word je daarna wél vaak beloond met een schitterend panoramisch vergezicht. Een wandeling via het Stroevenbos en de Reesberg in Remersdaal is hier een perfect voorbeeld van. Ben jij niet zo’n actieve hiker? Ga dan lekker bourgondisch genieten! De Voerstreek telt genoeg terrassen, eetcafés en restaurants waar het altijd gezellig is. Ook kun je er wijngaarden, een stroopstokerij en forellenkwekerij vinden.

Onze persoonlijke tips
- Breng een bezoek aan Wijndomein Pietershof en proef de streek;
- Wandel langs het imposante spoorwegviaduct van wel 23 meter hoog in Sint-Martens-Voeren;
- Ontdek alle idyllische gehuchtjes tijdens een fietstocht;
- Eet een heerlijk ijsje bij ’t Bakhuis in Voeren
- Maak deel uit van de bourgondische gezelligheid in hartje Teuven bij één van de vele eetgelegenheden;
- Aangezien je je hier op slechts een paar minuten van de Nederlandse grens bevindt, kun je makkelijk een uitstapje maken naar het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Andere populaire bestemmingen in de omgeving
Weet je nog niet precies waar je naartoe wilt? Ontdek dan andere populaire bestemmingen. Of je nu op zoek bent naar rust of rumoer: in onze regio is er voor ieder wat wils!

Vakantiewoningen in Zuid-Limburg
•  Vakantiewoningen in Haspengouw
•  Vakantiewoningen in Voerstreek & omgeving
•  Vakantiewoningen in de Eifel