Over Beaujean Vacances

Wij hebben iets bijzonders in handen…

Een hele bijzondere omgeving met adembenemende natuur, vol met spectaculaire vergezichten over ons schitterende landschap. Gevuld met authentieke, monumentale (vakantie-)huizen, een levendige bourgondische cultuur en met bewoners net zo karakteristiek als het landschap. Eigenzinnig, verrassend, zangerig, gezellig en al eeuwenlang onveranderd.

Toen wij in 1992 begonnen met ons eerste vakantiehuis (A gen Dijck, dd. 1670), werd onze missie al snel duidelijk. “Dit huis en haar historie is zo mooi, dat moeten we kunnen delen met anderen”, dacht oprichtster Ans Beaujean. Zo zijn we sindsdien bijzondere vakantiehuizen met dito verhalen aan het verzamelen. Als het bijzonder genoeg is en aan alle Beaujean Vacances standaarden voldoet, dan wordt het aanbod uitgebreid. Tegenwoordig beschikken wij over meer dan 170 unieke vakantiehuizen in ons aanbod, op de mooiste plekken in zowel Zuid-, Midden- en Noord-Limburg (NL), de Voerstreek (B), Limburg (B), de Ardennen (B) en de Eifel. We verwelkomen ruim 50.000 gasten per jaar in deze prachtige euregio. Mede door deze bedrijfsfilosofie zijn we vaste verhuur- en bemiddelingspartner voor de accommodaties van Natuurmonumenten en Stichting het Limburgs Landschap.

Van een monumentale vakwerkboerderij in het weiland, een tiny house op de glooiende heuvel, een kasteel met burcht tot een nog in werking zijnde watermolen of een authentieke stadswoning in het historische centrum. Onze vakantiehuizen zijn van buiten uniek en karakteristiek voor de omgeving, van binnen luxe en adembenemend. De ligging en het uitzicht is altijd spectaculair. Wij zorgen dat alle juiste ingrediënten aanwezig zijn, zodat u de mooiste herinneringen kunt maken!

En waar Ans Beaujean ooit is begonnen, bewapend met een papieren agenda en een telefoon, heeft ze stokje overgedragen aan haar kinderen en werken we met een voltallig team vanuit ons hoofdkantoor in Gulpen. Alle medewerkers kennen de accommodaties van binnen en buiten! Hierdoor kunnen wij u als klant of huiseigenaar niet alleen de meest bijzondere vakantiehuizen garanderen, maar zeker ook de beste en meest deskundige service.

Zooo bijzonder dat we het willen delen!