Verhuur je vakantiehuis zorgeloos in het drielandengebied

Ontvang vrijblijvend een voorstel op maat

Wie is Beaujean Vacances?

Met 30 jaar ervaring heeft Beaujean Vacances als exclusieve boekingspartner en specialist in het drielandengebied kennis van zowel de regio, als de authentieke vakantiewoningen in dit gebied. Beaujean Vacances is met ruim tweehonderd unieke vakantiehuizen uitgegroeid tot een keurmerk voor karakteristieke en authentieke vakantiewoningen. Juist deze bijzondere vakantiehuizen verdienen bijzondere aandacht!

Waarom verhuren via Beaujean Vacances?

Hoge bezettingsgraad
Wij realiseren een hoge bezettingsgraad van gemiddeld 80% per jaar
Optimale promotie
Ons gespecialiseerd marketingteam zorgt ervoor dat jouw vakantiewoning gaat schitteren
Hoge, persoonlijke en lokale service
Wij ontzorgen je volledig in de verhuur van je vakantiewoning
Gewaardeerd door eigenaren en gasten
Huiseigenaren waarderen ons met 8.8/10. 3500+ Gastenreviews, gemiddeld 4.7/5
Dé specialist in de drielandenregio
Onze jarenlange ervaring en focus maakt ons buitengewoon leidend in de drielandenregio
Karakteristiek en exclusief aanbod
Je maakt deel uit van een exclusief aanbod en een bijzonder, authentiek concept
Betrouwbare organisatie
Met liefde en plezier ontwikkelen wij al 30 jaar lang duurzame relaties
No cure no pay - lage commissie
Geen vaste advertentiekosten maar een lage bijdrage per boeking van 15% op de kale huur

Wat kun je van ons verwachten?

Je bouwt samen met Beaujean Vacances aan een duurzame relatie

Persoonlijke afspraak op locatie - Advies van A tot Z, van bouwtekening tot inrichting
Vrijblijvende offerte met prognose
Uitgebreide presentatie én professionele fotoshoot met begeleiding
Optimale online en offline presentatie van je accommodatie
Gemakkelijk inzicht in boekingen en toegang tot jouw huiseigenarenportaal
Verminderen van administratie en maandelijkse uitbetaling van jouw verhuurinkomsten
Grote zichtbaarheid van je vakantiewoning, via online adverteren, social media & partners
Makkelijk inzicht in boekingen en planning via mobiele telefoon of PC
Eigen gebruik van je accommodatie is toegestaan
Wij staan altijd voor je klaar

Lage commissie - geen abonnementskosten

Geen vaste kosten of abonnement! Je draagt enkel 15% commissie af op de kale huurinkomsten van elke geldige boeking.

Onze beheerservice

Ben je niet in de gelegenheid om jouw gasten zelf te ontvangen? Wij bieden de mogelijkheid om het beheer van je over te nemen. Meer over onze beheerservice

Veelgestelde vragen

Past mijn huis bij Beaujean Vacances?

Beaujean Vacances is gespecialiseerd in karakteristieke vakantiehuizen gelegen in de drielandenregio. Aarzel niet om contact te nemen. We bekijken graag uw woning en of onze wensen op elkaar aansluiten. Daarnaast komen we graag bij u kijken op het moment dat u nog moet starten met een verbouwing en de mogelijkheden van verhuur wil bespreken. We adviseren ook over mogelijke verbeteringen aan uw woning om het rendement te verhogen zoals de styling en extra faciliteiten.

Als ik mijn vakantiehuis via Beaujean Vacances verhuur, kan ik dan nog mijn eigen reserveringen maken?

Wij zorgen als exclusieve verhuurpartner voor een optimale verhuur van uw vakantiewoning en handelen dus alle reserveringen af. Eigen reserveringen zijn toegestaan onder bepaalde voorwaarden.

Waarom kiezen voor Beaujean Vacances?

Doordat wij specialist zijn in de regio maakt u bij deel uit van het meest exclusieve aanbod in de drielandenregio. We bieden hoge en persoonlijke service tegen een lage commissie en een hoog rendement. We ontzorgen u volledig in de verhuur van uw vakantiewoning. We zijn een lokaal familiebedrijf dat zowel voor u als de gast 7 dagen per week bereikbaar is. Bij Beaujean kennen wij onze gast en onze woningen van binnen en buiten. Dit betaalt zich uit in veel tevreden en terugkerende gasten.

Wat moet ik zelf regelen, wat regelt Beaujean?

Wij verzorgen de gehele marketing van uw woning. De complete online en offline zichtbaarheid wordt door Beaujean verzorgt: van fotografie tot copywriting en promotie via alle kanalen. Onze specialisten stellen voor u een passende prijs op maat samen, afgestemd op de seizoenen. Onze front office regelt alle administratie rondom de verhuur. Denk hierbij aan het afhandelen van boekingen en annuleringen en het behandelen van vragen van gasten. Als huiseigenaar bent u zelf verantwoordelijk voor het in op orde hebben van de juiste vergunning en papieren zodat u gasten mag ontvangen in uw woning. Daarnaast zorgt u voor het onderhoud en de schoonmaak van de woning en ontvangt u de gasten bij aankomst.

Ik woon niet in de buurt, wat zijn de mogelijkheden?

Wij bieden de mogelijkheid om, bij woningen gelegen op max. 30 min rijafstand van Gulpen, het beheer van u over te nemen. Dit betekent o.a. dat wij de schoonmaakwerkzaamheden aansturen, de check-in van de gasten verzorgen, het bedlinnen bezorgen en weer ophalen. Ook fungeren wij als eerste aanspreekpunt van de gast tijdens het verblijf, zorgen wij dat er iemand ter plaatse is bij calamiteiten en controleren we de woning na verblijf.

Welk rendement kan ik verwachten indien ik mijn woning verhuur via Beaujean Vacances?

Onze specialisten maken op basis van onze 30 jaar lange ervaring in de sector een prognose op maat, zodat u een zo duidelijk mogelijk beeld heeft van de te verwachten opbrengsten. Wij zorgen voor een optimale bezetting van uw vakantiewoning door in het prijsniveau rekening te houden met de markt, trends en seizoenen. Wij zijn er dan ook trots op dat onze gemiddelde bezettingsgraad 80% per jaar is.

Hoeveel bedraagt de commissie van Beaujean Vacances?

Wij werken op basis van 15% commissie (excl. BTW) over het kale huurbedrag. Indien u het beheer aan ons wil overdragen is dit 35% (excl. BTW). U betaalt geen inschrijfkosten bij Beaujean Vacances. Wij werken op basis van no cure - no pay.

Wanneer ontvang ik mijn huurinkomsten?

U ontvangt maandelijks de uitbetaling van ons inclusief een compleet boekingsoverzicht van de afgelopen maand.

Wat gebeurt er wanneer een gast zijn boeking annuleert?

Wij verzorgen de complete annulering voor u. Afhankelijk van de duur tot aan de aankomstdatum wordt de hoogte van de annuleringskosten bepaald en aan de gast doorberekend

Wordt er een borg gevraagd aan gasten?

Een borg is niet verplicht, wij geven u hier graag advies over afhankelijk uw vakantiewoning.

Wie zijn de gasten van Beaujean Vacances?

Wij ontvangen meer dan 60.000 tevreden gasten per jaar in onze vakantiewoningen waarvan een groot deel ook terugkerende gasten zijn. De meeste gasten komen uit Nederland en België. Voornamelijk ontvangen wij families, vrienden en collega’s die zoeken naar een unieke plek om te overnachten en mooie herinneringen te maken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan teamuitjes en vergaderingen op een inspirerende locatie.

Hoe kan ik mijn boekingen volgen?

Alle boekingen worden door Beaujean verzorgt van A tot Z. U wordt via mail op de hoogte gehouden indien er een nieuwe boeking geplaatst worden. Daarnaast heeft u via een persoonlijke inlog toegang tot het huiseigenarenportaal. Hier heeft u inzicht in de boekingen van uw vakantiewoning(en) met de gedetailleerde aankomst- en vertrekinformatie en kunt u de verhuurkalender raadplegen. Ook kunt u via dit portaal een eigen blokkering doorgeven, informatie betrekking tot de omzet raadplegen en de lijst voor de toeristenbelasting terugvinden. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste informatie met betrekking tot uw vakantiewoning.

Mag ik mijn vakantiewoning ook voor eigen gebruik blokkeren?

Ja, dit kan in overleg.

Wat doet Beaujean Vacances om mijn huis te promoten?

Wij beschikken over een uitgebreid marketingapparaat om uw woning optimaal te promoten. De complete online en offline zichtbaarheid wordt door Beaujean verzorgt: van fotografie en video tot copywriting en promotie via onze website, social media, online marketing, e-mailmarketing en andere kanalen. Daarnaast werken wij samen met diverse partners in de regio zowel in Nederland als in België.

Kan ik mijn huis zelf promoten?

Ja, dit mag maar hoeft uiteraard niet. Beaujean verzorgt de volledige marketing van uw woning.

Contact opnemen

Wij komen graag met je in contact. Vraag een vrijblijvend voorstel aan en we nemen spoedig contact met je op.