Uw vakantiehuis verhuren

Betrouwbare organisatie

Beaujean Vacances verzorgt jaarlijks voor 55.000 gasten het vakantieverblijf. Reeds 25 jaar lang zetten wij ons voor de volle 100% in om zowel de gasten als de huiseigenaren tevreden te stellen.

Exclusief aanbod

Beaujean vacances werkt samen op basis van volledige exclusiviteit. Exclusiviteit enerzijds in de zin van een uniek aanbod van vakantiewoningen op een mooie locatie. Vakantiewoningen van Beaujean Vacances zijn woningen met een ziel die passen binnen ons huizenbestand. Met het huizenaanbod van Beaujean Vacances willen wij ons blijven distantiëren van de steeds groter wordende massa aan vakantiewoningen. Exclusiviteit anderzijds in de zin van exclusiviteit van boeken. Wat zoveel betekent als dat wij een vakantiewoning in de markt willen zetten die niet via andere verhuurkanalen te huren is. Dus ook echt een uniek en exclusief aanbod. Indien er reeds een eigen website bestaat dan zullen wij ervoor zorgdragen dat er een kalender van Beaujean Vacances op uw website wordt geplaatst waardoor de agenda’s synchroon lopen en eventuele boekingen ook via het back-office systeem van Beaujean lopen.

Hoge bezettingsgraad van uw vakantiehuis

Beaujean Vacances neemt haar inspanningsverplichting om de vakantiewoning zo goed mogelijk te boeken zeer serieus. Wij zorgen ervoor dat onze vakantiewoningen te vinden zijn via diverse online en offline kanalen zoals; Google, Social media, nieuwsbrieven, brochures en magazines. Verder hebben wij door de vele jaren heen een sterke naamsbekendheid opgebouwd en een zeer groot en vast klantenbestand van jaarlijks terugkerende gasten. Wij kunnen met trots zeggen dat alle huiseigenaren tevreden zijn met de gerealiseerde bezetting.

Echte persoonlijke benadering en flexibiliteit

Klinkt als een open deur, maar door de regionale focus onderhoudt Beaujean een direct en persoonlijk contact met de huiseigenaar. Persoonlijk contact hebben wij zeer hoog in het vaandel staan. Alle medewerkers kennen de vakantiewoningen door en door. Wij hebben een goed en regelmatig contact met de huiseigenaren en een persoonlijk contact met de gasten. Hierdoor kunnen wij onze gasten optimaal adviseren en meedenken welke vakantiewoning het beste bij hun wensen past. Uitzonderlijk wellicht ook in de huidige tijdsgeest is dat wij al onze reserveringen, ook online reserveringen, persoonlijk nabellen om na te gaan of alles duidelijk en naar wens is verlopen.

Maximale service tegen lage commissie

Wij fungeren als een verlengstuk van de huiseigenaar. Voor 15% commissie op de kale verhuur bieden wij een full-service pakket aan en proberen wij de huiseigenaar zoveel mogelijk te ontlasten.
  • Zo verzorgen wij kosteloos de volledige online presentatie
  • Ons kantoor is zowel voor de huiseigenaar alsook voor gasten door de week van 9:00h tot 21:00h bereikbaar en in het weekend van 12:00 tot 17:00h.
  • De boeking wordt volledig door Beaujean Vacances verzorgd. Wij werken volledig service gericht en ontzien de huiseigenaar daar waar mogelijk. Zelfs toeristenbelasting, bedlinnen, schoonmaakkosten etc. alles wordt door ons gefactureerd aan de gasten zodat de huiseigenaar zelf geen geld hoeft te innen bij uw gasten.
  • De huiseigenaar loopt geen betalingsrisico. Beaujean Vacances is verantwoordelijk voor het volledige facturering- en betalingssysteem. Wij innen de betalingen van de gasten en rekenen maandelijks met de huiseigenaar af naar gelang de bezetting.
  • Als bemiddelingsbureau zorgen wij dat alles geregeld is met de gasten tot het moment van aankomst. Zodat de huiseigenaar enkel gastheer of gastvrouw hoeft te zijn.
Indien u het prettig zou vinden om samen met ons te bekijken wat de mogelijkheden zijn voor de verhuur van uw vakantiewoning dan horen we dat uiteraard graag. Contacteer ons gerust indien u vragen heeft!

 

Interesse in een samenwerking?

Geef aub wat meer informatie en we nemen vrijblijvend contact met u op.