Vakantiehuizen in de Eifel

Meer over de Eifel

Vakantiehuizen in de Eifel

Meer over de Eifel
 

Geen resultaten gevonden

Pas je zoekopdracht aan of ga terug naar je vorige zoekopdracht
 
 
 
 
 
 
 
 

Vakantiewoningen in de Eifel

Omgeven door prachtige natuurparken, gelaagde hoogtes en waanzinnige natuur vind je de Duitse Eifel. Niet alleen een geliefde plek voor wandelaars, maar ook voor natuur en cultuur ben je hier op de juiste plek. Populair in de omgeving is het romantische Monschau. Hier vind je nog steeds vol op vakwerk, kasseien en smalle straatjes. Tijdens een verblijf in Monschau heb je écht even het gevoel ver van huis te zijn. De authenticiteit van de plek, de unieke ligging en de gezelligheid die je er ervaart op de terrassen is iets waar menig toerist voor terugkeert.

Met de signatuur van Beaujean
Een verblijf bij Beaujean zorgt gegarandeerd voor een unieke ervaring met onvergetelijke herinneringen. Verblijf in een charmant eeuwenoud pand op loopafstand van het gezellige Monschau óf kies voor een luxe vakantiewoning met sauna en hottub. Of je nu kiest voor een intiem verblijf met 2 of 4 personen of groots gaat genieten in een groepsaccommodatie: het zal er één worden om nooit te vergeten.

Ontdek de omgeving
Ook het nabijgelegen Natuurpark Hoge Venen is een bezoek waard. Een sprookjesachtig natuurgebied dat België en Duitsland aan elkaar verbind. Start je wandeling hier vanaf Huis Ternell, volg één van de vele fietsknooppunten of ga al langlaufend op een winters avontuur. Onze tip? Bezoek de Eifel ook zeker tijdens de koudere maanden. Menig sneeuwliefhebber is tijdens die periode te vinden in de Hoge Venen. Daarbij is óók Monschau nog een tikkeltje romantischer tijdens de feestdagen.

Onze persoonlijke tips
- Voor een prachtig panorama over Monschau loop je de Rahmenberg op;
- Wandel door de “Savanne van de Ardennen” in Natuurpark Hoge Venen;
- Tijdens de winter sneeuw voor één dag ervaren? Raadpleeg de sneeuwwebcams in het gebied en breng op een koude dag een bezoek aan Baraque Michel;
- Nóg een bijzondere stad in de Eifel is Bad Münstereifel, waar je ook heerlijk kunt ontspannen in het nabijgelegen kuuroord;
- Geniet van een bijzonder uitzicht vanaf de rotspartij Perdsley;
- Beleef één van de langste fietspaden van Europa tijdens een rit op de Vierlanden Vennbahn.

Andere populaire bestemmingen in de omgeving
Weet je nog niet precies waar je naartoe wilt? Ontdek dan andere populaire bestemmingen. Of je nu op zoek bent naar rust of rumoer: in onze regio is er voor ieder wat wils!

Vakantiewoningen in Zuid-Limburg
•  Vakantiewoningen in de Ardennen
•  Vakantiewoningen in Voerstreek & omgeving
•  Vakantiewoningen in Limburg (BE)