Vakantiewoningen Woodhouse

Dit bijzondere project "Woodhouse" is in maart 2019 gestart en in april 2020 zijn de vier houten tiny houses opgeleverd. In het gehele traject is duurzaamheid steeds van belang geweest. In deze tijd vindt de eigenaresse Daphne dat dit voorop moet staan waar mogelijk. De tiny houses zijn in een heuvel gebouwd en de hoogste, The Black Tiny House, ligt bovenaan de heuvel. Ze liggen allemaal anders waardoor ze ook een ander uitzicht hebben op het glooiende landschap. Het geheel heeft een hippe, toffe uitstraling en is weer zo'n uniek project dat perfect binnen het Beaujean Vacances aanbod past. De eigenaresse wilde ze van binnen allemaal met een ander thema, een andere kleur inrichten. Dit zie je terug in de kleur van de badkamertegels, de muren, de keukens en de accesoires. Zo is er voor ieder wat wils; The Black is strak, donker en rustig, The White is licht en je waant je in Bali, The Green is groen en heeft een jungle look met planten, The Gold heeft gouden en okergele elementen en een Marrokaanse touch. 

Ieder tiny house heeft zijn eigen privéterras met een zonnedoek voor het zomerseizoen. Bovenop de heuvel is een relaxplek gebouwd waar iedere gast van Woodhouse gebruik van mag maken met een vuurkorf, een zonnedoek, ligstoelen en gezellige sfeerlampjes voor de avond. Tevens is er nu een gezamenlijke hottub van Weltevree beschikbaar voor alle vier de Woodhouses. Je kunt deze reserveren op locatie.
We begrijpen dat je hierheen wil komen met je fiets. Het gebied van de Voerstreek en het aangrenzende Zuid-Limburg is het fietswalhalla met alle heuvels, bossen en de natuur. Het is mogelijk om de fietsen afgesloten in de kelder te plaatsen op aanvraag.

De Nederlandse grens ligt op een paar minuten loopafstand en vanaf het wandelpad langs de voordeur loop je richting het Vijlenerbos (NL) of richting het typisch Belgisch dorpje Sippenaeken. Het Vijlenerbos loopt van Vijlen tot Vaals, waar Boscafé 't Hijgend Hert en het Drielandenpunt bekende plekken zijn die zeker een bezoekje waard zijn. Heerlijk wandelen door het bos en daarna belanden bij 't Hijgend Hert voor een Limburgs biertje of een capuccino. Bij het Drielandenpunt kun je door het labyrinth de weg zoeken en letterlijk op het punt staan waar Nederland, Belgie en Duitsland samenkomen. In Sippenaeken kun je naar het eetcafé Auberge le Barbeau lopen binnen 10 minuten, waar je een bourgondisch gerecht met een Belgisch speciaalbier bestelt. Dit eetcafé ademt nostalgie uit met het donker houten interieur van binnen en overal kaarsen brandend, ook overdag.

Accommodaties, beschikbaarheid en prijzen Woodhouse

Geen resultaten gevonden

Pas uw zoekopdracht aan