Informatie betreffende het coronavirus

Heeft u een bestaande boeking? Bekijk de actuele Coronastatus van uw boeking.

Nederland

Update 15-06-2021

Op 28 mei heeft de Nederlandse overheid nieuwe Covid-19 maatregelen bekend gemaakt.
De geldende Covid-19 maatregelen zijn als volgt:

Aankomst t.e.m. 26 juni

Het aantal personen dat in een vakantiehuis mag verblijven is beperkt tot: 
- Het gezin of personen wonende op hetzelfde adres + max. 4 extra personen (kinderen onder 13 jaar uitgesloten).
- Maximaal 5 personen indien geen gezin, kinderen <13 jaar uitgezonderd.

Indien de aankomst van uw verblijf vóór 26 juni ligt, dan kunt u de status en mogelijkheden van uw boeking bekijken via uw boekingsnummer en e-mailadres op deze pagina.

Heeft u een verblijf bij ons geboekt met een aankomstdatum vanaf 26 juni? Dan kunnen wij u op dit moment nog niet van verdere informatie voorzien. Wij zullen de volgende persconferentie afwachten. Momenteel gelden voor deze verblijven de algemene voorwaarden. Meer informatie kunt u vinden op de website van de Rijksoverheid.

Actuele reisadviezen kunt u vinden op de website

 

België

Update 4-06-2021

De Belgische overheid heeft de bestaande Corona maatregelen versoepeld. Ook zijn de quarantainemaatregelen versoepeld. Voor de geldende quarantainemaatregelen verwijzen naar de website van de overheid

Aankomst t.e.m. 8 juni

Het aantal personen dat in een vakantiehuis mag verblijven is beperkt tot: 
- Het gezin of personen wonende op hetzelfde adres + max. 2 extra personen (kinderen onder 12 jaar uitgesloten). Deze extra personen dienen wel uit hetzelfde huishouden te komen
- Maximaal 2 personen indien geen gezin, kinderen <12 jaar uitgezonderd.

Aankomst vanaf 9 juni t.e.m. 30 juni

Het aantal personen dat in een vakantiehuis mag verblijven is beperkt tot: 
- Het gezin of personen wonende op hetzelfde adres + max. 4 extra personen (kinderen onder 12 jaar uitgesloten).
- Maximaal 5 personen indien geen gezin, kinderen <12 jaar uitgezonderd.

Indien de aankomst van uw verblijf vóór 1 juli ligt, dan kunt u de status en mogelijkheden van uw boeking bekijken via uw boekingsnummer en e-mailadres op deze pagina.

Heeft u een verblijf bij ons geboekt met een aankomstdatum vanaf 1 juli dan kunnen wij u op dit moment nog niet van verdere informatie voorzien. Momenteel gelden voor deze verblijven de algemene voorwaarden.

Actuele reisadviezen kunt u vinden op deze website

 

Duitsland

Update 04-06-2021

Op 31-05-2021 heeft de Duitse overheid nieuwe Covid- 19 maatrelgeen bekend gemaakt.

De geldende Covid-19 maatregelen voor aankomsten tot 24-06-2021 zijn als volgt:
Het aantal personen dat in een vakantiehuis mag verblijven is beperkt tot: maximaal 5 personen bestaande uit twee huishoudens (personen woonachtig op een adres). Personen welke ingeent zijn worden niet meegeteld in het personen aantal. Wanneer gasten naar Duitsland reizen en langer dan 48 uur in het land verblijven dienen ze zich te registreren. Zijn gasten niet ingeent dienen ze een negatieve covid test te overhandigen

Actuele reisadviezen kunt u vinden op deze website.

Voor meer informatie over onze voucher-regeling verwijzen wij u naar https://www.geuldal.com/covid-19-voucher

Coronastatus van uw boeking

Heeft u reeds een boeking bij Beaujean Vacances? Voer onderstaande gegevens in voor de actuele Coronastatus en eventuele mogelijkheden wat betreft uw boeking.

Boekingsnummer bestaande uit 7 cijfers
E-mailadres waarmee u de boeking geregistreerd heeft

Veelgestelde vragen

Wat is jullie beleid betreffende Covid-19?
Door het wereldwijde karakter van de uitbraak van het Coronavirus zijn onvoorziene veranderingen in de regelgeving op het gebied van internationale reizen van kracht geworden. Volgens de opgestelde rapporten wordt de uitbraak in de gaten gehouden en worden er wereldwijd maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus te voorkomen. Bij Beaujean Vacances staat uw gezondheid en veiligheid voorop. Als Beaujean Vacances hebben we veranderingen in ons beleid ingevoerd om het omboeken van reizen voor onze gasten gemakkelijker te maken. Wij raden u aan om op de hoogte te blijven van de richtlijnen van het RIVM en de Wereldgezondheidsorganisatie en daarnaar te handelen. Bekijk ook onze informatiepagina over het coronavirus voor de laatste informatie en updates.
Ik heb een boeking in een gebied met reisbeperking of samenkomst-verbod. Wat nu?
Indien u een boeking heeft in een gebied met een reisbeperking of samenkomst-verbod, wordt uw boeking door Beaujean Vacances automatisch omgezet in een voucher. U ontvangt per e-mail een voucher met het reeds door u betaalde bedrag. Deze voucher kan gebruikt worden om een nieuwe vakantie te boeken volgens de Voucher-voorwaarden.
Ik heb een boeking met een negatief reisadvies, beperking of verbod. Wat nu?

U heeft een boeking met een negatief reisadvies maar het is mogelijk om het vakantiehuis te betreden:
We bekijken wat uw mogelijkheden zijn. Mogelijk zetten we uw boeking dan om in een voucher. U kunt steeds de laatste Coronastatus van uw boeking bekijken via uw boekingsnummer en e-mailadres op de Corona-informatiepagina.

U heeft een boeking met een reisverbod en kan het vakantiehuis niet betreden:
We nemen dan spoedig contact met u op en zetten uw boeking automatisch om in een voucher. Deze voucher kan gebruikt worden om een nieuwe vakantie te boeken volgens de Voucher-voorwaarden.

Wat is een voucher?
Een voucher is een digitaal tegoed bij Beaujean Vacances, waarmee je een nieuwe boeking kunt maken. Deze voucher is tot stand gekomen door de HISWA-RECRON, de Nederlandse brancheorganisatie voor o.a. vakantiewoningen, in het leven geroepen voor alle geannuleerde boekingen in verband met het Coronavirus. Vanwege de bijzondere situatie waar we mee te maken hebben, biedt de HISWA-RECRON zijn deelnemers, zoals Beaujean Vacances de mogelijkheid om een corona-voucher uit te geven en moedigt het de consumenten aan om van deze voucher gebruik te maken. Beaujean Vacances biedt dezelfde regeling uniform aan voor de Belgische en Duitse vakantiewoningen. U ontvangt een beloofde voucher per e-mail. Controleer ook aub uw ‘ongewenste e-mail’-box mocht u deze nog niet ontvangen hebben. Het bedrag van de voucher is het totale bedrag dat reeds is betaald voor uw huidige boeking. De voucher is geldig tot 1 jaar na de aankomstdatum van de originele boeking en niet overdraagbaar.
Ik wil geen voucher, kan ik in plaats daarvan mijn geld terugkrijgen?
Indien de vakantiewoning niet door de overheid volledig gesloten is, is een voucher niet restitueerbaar. Indien u reeds een voucher ontvangen heeft, kunt u op de voucher terugvinden of deze restitueerbaar is.
Wat als de nieuw geboekte periode goedkoper of duurder is dan het bedrag op mijn voucher?
Indien de nieuw geboekte boeking goedkoper is, krijgt u het verschil niet terug. Maar wordt dit restant omgezet in een recreatievoucher te gebruiken bij een volgende boeking. In het geval dat u een nieuwe boeking heeft gemaakt die meer kost dan het bedrag op uw voucher, zal u gevraagd worden het verschil bij te betalen.
Wat als ik een nieuwe boeking maak met de voucher en er nog steeds reisbeperkingen gelden?
In het geval dat u een nieuwe vakantiewoning heeft geboekt met de voucher, en deze helaas opnieuw moet worden geannuleerd vanwege een gewijzigde reisbeperking, ontvangt u het betaalde bedrag in de vorm van een nieuwe voucher.