Vakantiehuizen in Limburg, Voerstreek, Ardennen en meer

Vakantiehuizen specialist sinds 1992
Jaarlijks 55.000+ tevreden gasten
Laagste prijs & inclusief kosten

Hart voor Oekraïne

Steun het Rode Kruis en help de slachtoffers van de oorlog in Oekraine.
Beaujean Vacances verdubbelt uw donatie!

Onze bestemmingen

Wij hebben iets bijzonders in handen…

Een hele bijzondere omgeving met adembenemende natuur, vol met spectaculaire vergezichten over ons schitterende landschap. Gevuld met authentieke, monumentale (vakantie-)huizen, een levendige bourgondische cultuur en met bewoners net zo karakteristiek als het landschap. Eigenzinnig, verrassend, zangerig, gezellig en al eeuwenlang onveranderd.

Sinds 1992 bieden wij vakantiehuizen aan op de mooiste plekken in zowel Zuid-, Midden- en Noord-Limburg (NL), de Voerstreek (B), Limburg (B), de Ardennen (B) en de Eifel (B en DL). Van een monumentale vakwerkboerderij in het weiland, een tiny house op de glooiende heuvel, een kasteel met burcht tot een nog in werking zijnde watermolen of een authentieke stadswoning in het historische centrum. Wij zorgen dat alle juiste ingrediënten aanwezig zijn, zodat u de mooiste herinneringen kunt maken!

De medewerkers van Beaujean Vacances kennen alle accommodaties van binnen en van buiten! Wij helpen u dan ook graag om ervoor te zorgen dat u het vakantiehuis vindt dat past bij uw wensen en budget. Alle vakantiehuizen zijn door ons gecontroleerd en dankzij ons persoonlijk contact met de huiseigenaar kunnen we u voorzien van vakkundige informatie.

Zooo bijzonder dat we het willen delen!